返回列表 回復 發帖

10850

Før vi diskuterer TestoPRO og Stoked og hvorfor de gør en af ​​de bedste testosteron booster stakke på markedet, er vi nødt til at være klar over, bare hvad der præcist stakke og testosteron boostere er. I dette tilfælde refererer en stak til to eller flere testosteron boostere anvendes samtidig. En stak imidlertid ikke begrænset til testosteron boostere, kunne det faktisk henvise til andre kosttilskud anvendes samtidig, såsom kreatin, fiskeolie og multivitaminer for blot at nævne et par stykker. En testosteronbooster er typisk et kosttilskud, der har evnen til at forøge eller sænke niveauer af endogent testosteron af den person, der bruger dem, de også normalt kommer i kapselform og har nok portioner i hver beholder for at holde i en måned. De ofte indeholder en række forskellige bestanddele, selv testosteron boostere, der indeholder én ingrediens også kan findes. Imidlertid er de på den ene bestanddel sorten generelt for at være ikke så effektive.
Hvad betyder TestoPRO indeholde og Hvordan virker det?
TestoPRO indeholder en række forskellige og yderst effektive ingredienser, der er kendt for at være effektive i at øge koncentrationen af ​​naturlige testosteron samt fremme bestemte metabolitter af østrogen, der fremmer muskel-bygningen. Den består også af to ingredienser, der hjælper med biotilgængelighed og optagelse af de øvrige indholdsstoffer. Den første ingrediens er et uddrag af Bukkehornsfrø kaldet Testofen og det indeholder stoffer kaldet saponiner, som har vist sig at hæve frit testosteron med 98,81 procent, og de er også forstadier af forskellige kønshormoner. Betydningen af ​​stigningen i fri testosteron og ikke bare total testosteron er, at testosteron kan kun være til nogen gavn i opbygningen af ​​muskler, når det er ubundet af kønshormon bindende globulin (SHBG). Den anden ingrediens er Divanil og dette øger også gratis testosteron, da det binder sig til SHBG og stopper den i at binde med testosteron og gøre det inaktivt. Den tredje bestanddel er indol-3-Carbinol som er en forbindelse, der findes i grøntsager såsom broccoli og blomkål blandt andre. Grunden til dette er inkluderet er fordi det bidrager til at fremme sundere metabolitter af østrogen samt afholde andre mindre sunde virksomheder. De sidste to ingredienser er Quercetin og en patenteret form for Piperine kaldet Bioperine. Grunden til de indgår er på grund af deres evne til at forøge absorptionen og biotilgængeligheden af ​​de andre bestanddele.
Hvad betyder Stoked indeholder, og hvordan virker det?
Stoked er et testosteron booster, der typisk anvendes for at bringe testosteron tilbage til normale niveauer efter at de er blevet sænket. Det fremgår endvidere indeholder to ingredienser, der ikke er indeholdt i TestoPRO. Den første er Resveratrol og at andre kosttilskud kan indeholde ringere mindre biotilgængelige former for det, Stoked indeholder den mest biotilgængelige form, der er trans-resveratrol. Det er inkluderet på grund af dens østrogenreceptor modulation evne og ligeledes dets evne til at kontrollere aromatase,mulberry outlet, som er det enzym, der forvandler testosteron til estradiol. Den anden ingrediens er Horny Goat Weed, og den er indarbejdet, fordi det er en rig kilde til Icariin. Dette stof er blevet påvist gennem forskning at have en positiv indvirkning på koncentrationer af naturlige testosteron, og det har også vist, at metabolitter af dette stof, desmethylicaritin og icaritin har også en stærk østrogenreceptor modulation evne på samme måde, som Resveratrol gør. Quercetin og Piperine er også indbefattet ingredienser til den samme biotilgængelighed og absorption årsager, som de indgår i TestoPRO.
Hvad er grunden til at stable dem?
Hovedårsagen til, at testosteron boostere ofte stables, er for at opnå en synergistisk virkning da de sædvanligvis både supplerer hinanden på en eller anden måde, som det er tilfældet med TestoPRO og Stoked. Dette er fordi de begge indeholder ingredienser, den anden mangler og derfor øge produktionen af ​​naturlige testosteron og øge effektiviteten af ​​dette hormon at bistå med muskel-bygning på forskellige måder. Med andre ord vil bodybuilder, der bruger sådan en stak meget sandsynligt opleve en større stigning i hans koncentrationer af naturlige testosteron og overlegen gevinster i muskelmasse end hvis han var at bruge nogen af ​​dem bare én ad gangen. Den måde,mulberry tasker, hvorpå Stoked hjælper i denne stak er at øge den samlede testosteron gennem styring af østrogen,billige nike free, medens den måde, hvorpå TestoPRO er en fordel først og fremmest ved at øge niveauet af frit testosteron. Det bør derfor nu være muligt at se præcis, hvorfor kombinere disse to produkter vil have en mere kraftfuld effekt end at bruge bare én af dem ad gangen,billige nike free, og hvorfor det er en af ​​de mest populære og respekterede stakke rådighed.
Hvis du vil vide mere om de bedste naturlige testosteron boostere klik her: Bedste Testosteron Booster
Related articles:
返回列表