返回列表 回復 發帖

6374

Hver begivenhed eller ej dens en konference, fest, seminar, kan konference, velgørenhedsarrangement, eller din high school eksamen reunion har fælles træk uanset hvad det egentlig er, hvor dets hold, hvornår eller hvorfor det sker. De efterfølgende fælles tråde findes i de fleste organiserede begivenhed. Sørg for at du planlægger alle de følgende trin grundigt, og du er simpelthen garanteret succes.
Planlæg din syn: Dit syn kan være hovedårsagen samtidig holde fokus for at opnå begivenhed? Det er bare en blanding af dine mål og målsætninger.
Indstil formål og mål: Et mål kunne være den generelle årsag til tilfælde, der giver en guide for at planlægningsprocessen. Et mål er ofte en målbar, opnåelige mål, der bidrager til opfyldelsen af ​​målet. En konference kan have et eller flere mål og målsætninger.
Beslut dig for et site: Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! Hver begivenhed har brug for en hjemmeside! Find den placering til at passe og støtte,mulberry outlet, hvor godt du ser, målsætninger og mål.
Opret Promotion / Marketing Materialer: Du skal få et budskab ud. Du skal bruge den grundlæggende information til de rigtige mennesker på det rigtige beløb af din energi, således at de ved, hvornår du ankommer, hvor der skal søges,nike free sko, og hvad de skal gøre, når de ankommer. Indholdet kan muligvis være så let som den dato, tid, og sted via telefon eller så kompliceret som en multi side brochure for ethvert multi-dages konference med masser af begivenheder kombineret i en begivenhed. Eller måske nogle store tv-reklamer og sofistikeret hjemmeside design til online tilmelding.
Identificer dine deltagere / gæster: Uden, du ville give en begivenhed. Uanset om de er inviteret gæster, betalende deltagere eller krævede deltagere, vil folk komme til dit arrangement. Kend din målgruppe og målrette dem omhyggeligt.
Opret dagsordenen / Timeline: Uanset om det er skrevet ned eller planlagt, hver begivenhed har en tidslinje. Der er næsten altid et sted at begynde plus et afsluttende punkt. Det er detalje oversigt over aktiviteterne. Whats sker fra timer før deltagerne ankommer til opfølgningen, når begivenheden er færdig. I virkeligheden er det planen for, hvad der præcist der faktisk sker under hele arrangementet. Dagsordenen kunne være to typer. Den vigtigste deltageren modtager og følger og også den, der enkeltpersoner, der arbejder den store begivenhed modtage og følge. Dette fortæller folk, hvad de skal gøre, eller hvad retning at gå, når man får der.
Etablere et budget: Money også kommer ind og hurtigt scanner blogosfæren. Med et par arrangementer nogen indlysende penge vil sandsynligvis komme i, som et bryllup eller selskab social. Fremstil et budget alligevel at sikre ikke for mange penge går ud. For større arrangementer, virkelig budgetterne er et must specielt når profit er en af ​​jer mål. Med et budget er det virkelig svært at fastlægge retningslinjer og måle resultater.
Find Mad og drikke: Det kan være en kande vand og mynte på et senere seminar, en sidde tilbage middag for 10.000, en stor dag koncert, hvor sælgerne vil blive introduceret til at tjene offentligheden, kaffe og donuts ved morgen-salg møde og / eller sodavand, at cookies inde i eftermiddag have en hele dagen konference, eller appetitvækkere serveret i en 3 timers nat klub for 700 mennesker. Det er den brede og generelle segment af en begivenhed og kan variere meget alt efter, vision, mål og målsætninger og endelig penge.
Forsikringspolice for Transport: Du skal muligvis til at transportere 800 mennesker fra 10 hoteller på mødet stedet 2 gange om dagen eller måske det bare at komme for webstedet punktligt. Du kan være nødt til at arrangere rejse behov for din underholdning, højttalere og VIPer, herunder samle dem op i lufthavnen. Eller det vil sandsynligvis omfatte ordregivende gennem et flyselskab for rabat flybillet eller forhandle med biludlejningsfirmaer for særlige satser på at give dine deltagere.
Leje Personale / Frivillige: Dette kan variere fra kontrol i dine deltagere til dit værksted, eller 100s af frivillige med en konference eller sportsbegivenhed. Det kunne være de cateringvirksomheder,mulberry bayswater, musikere, blomsterhandlere,billige nike free, oprydning besætning, udstyr setup, valets, billetter takers, MC, højttalere eller endda ballonen dame. Det er næsten altid tager flere mennesker med held koordinere en konference.
Find flere artikler Event Management, Klasse Registrering
Related articles:
返回列表