返回列表 回復 發帖

6413

Sminke spil? Opgave spilleren med dressing,mulberry taske, grooming og forskønne en digital model. Fokus for disse spil varierer mellem titler. Nogle udforske tøj, mens andre lader spillerne anvende makeup, eksperimentere med frisurer og male deres negle. Gamers kan finde makeover spil online, til rådighed for fri leg i deres browsere.
Makeup Games
Makeup spil lader spilleren anvende kosmetik til et udvalg af modeller. Angel Makeup 3 giver spilleren fire hudtoner, samt et spektrum af øjenskygger og nuancer af læbestift. De anvender dem på en engel. Autumn Girl Make-Up giver også en bred vifte af kosmetik, men med vægt på efterårets jordfarver. Når spillerne er færdige anvende makeup, kan de klæde deres model i tørklæder og trøjer. Dreamface lader spillerne opbygge et ansigt. De vælger fra næser, øjne og læber, der hver modelleret efter en berømthed. Det giver dem mulighed for at skabe et ansigt, der tilføjer Brittany Spears læber til Kate Winslets øjne.
Frisure Games
Frisure spil fokusere på at vælge frisurer. Halloween Hair Studio lader spilleren vælge mellem syv frisurer og seks farvestoffer. Når spilleren er tilfreds med hår, kan hun vælge fra Halloween-tema kosmetik og tøj. Tokio Hairstyles giver spillerne et udvalg af ekstreme frisurer, som de derefter kan farvestoffet med en fuld 256 farvepalet. Afhængigt af de valg, vil spillet dømme model som cool eller halt. GiGi Hairshop er en tempofyldt salon spil. Spillere skal skære, krølle og farve kunderne hår, før de ødelægger butikken.
Nail Games
Nail spil opgave spillere med at forme og maleri negle. Beauty Nail Design lader spillerne vælge fra seksten søm farver. De kan anvende polish til hver søm individuelt. Miranda Manicure også giver spilleren et udvalg af farver, men det kaster i den ekstra evne til at forme negle i fire forskellige stilarter. Style Your Feet fokuserer på en pedicure. Spillerne forme negle, anvende neglelak og endda tilføje klistermærker, tatoveringer og smykker,mulberry outlet, når theyre gjort.
Dress Up Games
Dress up spil lader spillerne mikse og matche outfits, finde,billige nike free, hvad de bedst kan lide for en given model. Stardoll giver spillerne et valg af snesevis af berømtheder til at pynte, herunder både mandlige og kvindelige pop ikoner. Shopping Bag Dress Up kun giver en enkelt model, men spillerne kan udstyre hende i en lang række af skjorter, bukser og halskæder. Host Club Dress Up lader spilleren vælge mellem syv mandlige modeller. Hver enkelt har en unik garderobe til at trække fra.
Andre karrierer i denne planet konstant vil brug for konstant billede og skønhed forbedringer. Nogle af disse bliver print og tv-model,billige nike free, at blive kunstner og en talrig meget mere. De angivne job søger konstant retfærdigt og bedst skamplet gratis billede. Dette er virkelig et krav for den nævnte opgave i disse former for industri. De angivne folk skal ofte være i konstant form effektivt. Der bør ikke være fedt mave et andet sted. De nævnte brancher siger nyheder meget godt fra fattige. Disse individer fortælle dig, hvad der præcist er cool fra hvad der ikke er. Dem, der skal gælde for disse job normalt gør deres bedste for at ofte undersøge deres bedste. Vi kan muligvis se, at det lyder sjovt eller hvad, men sandheden er, bag kameraet kan være en konstant disciplin mod at få det perfekte ansigt og image. Det er ikke simpelt, men temmelig udfordrende for den slags individer.
Blandt de fineste billeder smagsforstærkere damer og nogle mænd gå hurtigt efter er gennem kosmetik. Kosmetik i dag har udviklet sig. Du kan finde tusindvis af produkter på markedet, bør der nu tilbyder en bred vifte af varer til masserne hore sultne for make-up og anden kosmetik. Kosmetik kan skjule den mørkeste af de mørkeste. Det kan lysne de mørke og det kan mørkere lys. Skønheden i kosmetik er, at det gør en kvinde meget mere tiltalende. Det gør kvinden smukkere og varmere indenfor øjnene af kameraet og i øjnene på folk.
Ikke kun kosmetiske produkter understøtter os se fremragende, men snarere det hjælper os til at føle stor. Ved at udnytte kosmetik, burde folk ikke ser dette som forfængelighed, men snarere som en slags personlig og billedforbedring. Dette er for at øge tilliden til den pågældende person. Et tip til at vælge kosmetik er ofte at teste, om deres kompatible sammen med din hud og hudfarve.
Skrevet af Josh Smith. Læs videre for mere OPI Nail Polish og yderligere oplysninger om OPI Alice.
Related articles:
返回列表