返回列表 回復 發帖

6693

Den disciplin af matematiske statistikker og mål for volatiliteten af ​​investeringerne er eksempler på begreber, der har en tendens til at skræmme den gennemsnitlige investor. Standardafvigelsen er baseret på afkast af en investering er et mål for volatiliteten af ​​investeringen og er en god repræsentation af risiko findes i aktier og optioner. Det siges i Wikipedia, at Karl Pearson, Fellow af Royal Society etablerede disciplin af matematisk statistik. Karl Pearson først anvendte begrebet standardafvigelse skriftligt i 1894 efterfølgende dets anvendelse i hans foredrag. Standardafvigelse betragtes som vital når de anvendes til finansielle spørgsmål.
En stor standardafvigelse angiver, at datapunkterne er langt fra middelværdien og en lille standardafvigelse angiver, at datapunkterne er samlet meget tættere på middelværdi. Når man investerer, standardafvigelse tjener som et mål for usikkerheden. Udpeget standardafvigelse af en gruppe af gentagne målinger bør give præcisionen af ​​disse parametre.
Investorer beslutter, om målingerne er enige med en teoretisk forudsigelse skal afgøre, om standardafvigelsen af ​​disse målinger er yderst vigtigt. Investorer kan vinde sund fornuft praktisk værdi, når online investering ved at erhverve en forståelse af standardafvigelsen af ​​et sæt værdier og værdsætter, hvordan betydeligt variationerne er fra den almindelige (middel) af bestandene & valg og markedsindeks.
Store repræsentationer af de ekstreme risici forbundet med en tilbudt sikkerhed,mulberry outlet, såsom en bestand, option eller endda en portefølje af værdipapirer er givet ved standardafvigelsen. Korrekt forvaltning af en investeringsportefølje kræver en stor forståelse for de risici,mulberry outlet, der er forbundet med disse porteføljer. Som en afgørende faktor, påvirker risikoen for variationer over afkastet af porteføljen og giver investorerne et matematisk fundament for valg af investeringer betragtes som middelværdi-varians optimering. Ligesom risiko vil stige, vil det forventede afkast af din portefølje forbedre og de ubekendte i afkastet vil også sætte skub. Standardafvigelse giver et kvantificeret skøn over usikkerhed forbundet med afkast af investeringer.
En stor del af relevans bør gives til standardafvigelse ved fremstilling af handel strategier. For investorer, der bruger online investering med optioner, er det endnu en meget mere afgørende, at den erhvervsdrivende forstår og er i stand til at bruge værktøjer såsom standardafvigelse og Bollinger Bands. Da aktieoptioner omfatter risici, der ikke er egnede for alle erhvervsdrivende, det er meget nyttigt.
For eksempel vil, hvis vi er på udkig efter en bestand at skrive en overdækket opkald på vi ser for en bestand med en lav standardafvigelse historie. Hvis vi ønsker at købe lægger så vil vi søge en bestand med en høj standardafvigelse. Jo større variansen i standardafvigelse,nike free, jo større er risikoen sikkerheden vil have. Mange tekniske analytikere foretrækker at bruge en analyse værktøj kaldet Bollinger Bands, der blev opfundet af John Bollinger. Dette værktøj bruges til at måle Høihed og lowness af pris i forhold til tidligere handler i branchen.
Disse vigtige Bollinger Bands består af en midterste bånd er en N-periode (sædvanligvis simpelt glidende gennemsnit), en øvre bånd ved K gange en N-periode standardafvigelse over den midterste bånd og et nedre bånd ved K gange en N -periode standardafvigelse under det midterste bånd,billige nike free, hvor N og K er normalt 20 og 2 henholdsvis. At være af afgørende betydning, Bollinger Bands er nyttige i at genkende mønstre og sammenligne priserne handlinger lagre og derfor er virkelig nyttige for at skabe systematiske handel valg. Bliver brugt med andre værktøjer og data, Bollinger Bands er dygtige styringsredskaber, der har en praktisk anvendelse af standardafvigelse med online investering.
Wall street anser standardafvigelse et fælles koncept, at alle erhvervsdrivende skal bruge regelmæssigt. Hvis du er en begyndelse investor så kan du overveje at starte med en fuldstændig forståelse af disse og andre investeringer værktøjer og koncepter.
Bliver på den sikre side af handel, lader formode, at alle erhvervsdrivende er på et stort tab for uddannelse, når det kommer til både aktier og optioner. Af denne grund, kunne man overveje en let forebyggende foranstaltning, som investorerne, der ønsker at få succes med online investering. Denne foranstaltning er at starte din handel med gratis virtuel AKTIEHANDLEN at holde sig væk fra at kaste nogen dollars på alle indtil du er tryg med din viden scene.
Held og lykke med din online investering!
Option4Options har gratis indhold af nyheder, perspektiv og markedsinformation på bestandene og optioner uddannelse. Find gratis information om online investering, og gratis virtuel aktiehandel rådighed til din orientering.
Related articles:
返回列表