返回列表 回復 發帖

3325

The First Day:
Gå væk forbinding på i mindst 4 timer, natten over i tilfælde af at du har modtaget den tatovering sent tidligere end din sleeptime. Vær sikker på at du kan vaske din tatovering, når du fjerner bindet. Håndvask det, ingen klude eller svampe under anvendelse af varmt vand og sæbe. Brug vand til at suge ud nogen af ​​de bandage, der stikker. Dont Rebandage. Vask tatovering mindst to gange om dagen, mens det heler. Lad tatovering tørre ud for på et tidspunkt, er der store chancer youll vaske det for at bevare den ren i løbet af denne tid, Efter, begynde at gøre brug af porer og hud / hånd condition lotion eller flippantly massage A & D salve ind tatovering.
Nogle folk har været kendt for at udvikle allergi over for Bacitracin,mulberry pung, kan Triple antibiotika og andre salver medtage det. Vi dont foreslå det. Vi vil heller ikke foreslå almindelig vaseline. Lotioner er mest sikker i varme vejr. Beskyttelse det fugtigt, vil tempoet i healing forløb, men din tatovering skal kunne ånde. Heavy nytte af olieprodukter primært baseret salver kan kvæle den tatovering og udløse en udslæt. Du kan fugtig din tatovering, men dont sættetid i karbad eller bade i lang tid mens dens helbredelse.
Hvis du arbejder under meget snavsede situationer eller bør sætte på stramt tøj, youll være i stand til tape tør papertowel over din tatovering. Forsøg på at bære den løse tøj runde din tatovering. Dens normalt at din tatovering at flage ud bittesmå stykker farvet hud, mens dens helbredende, men du behøver ikke at køre den. SoDont nogensinde gnide eller ridse eller vælge din tatovering! youll kunne lugter det, hvis det klør for meget.
Vask din tatovering mere typisk, hvis du arbejder tæt på fedt, kemikalier, snavs, eller skal du modtaget din tatovering i eller tæt på en overdreven-mikro organisme område såsom armhulen, balder eller kønsdele. Udsæt ikke tatovering til klor, salt, alkohol eller sol i 10 dage. Omhyggelig med lotion indeholder ekstrem alkohol.
Alene udsætte tatovering til lange varigheder af solen efter sin fuldt helbredt og derefter med en stærk påført solcreme, for at beskytte den fra de svindende resultater af stråling. Tatoveringer normalt tager 7-10 dage at helbrede.
Hvis du vil have ekstra data med hensyn til tatovering design, swing af Hollie Bimmeeters hjemmeside med det samme.
Læderjakker kan vare i årevis, hvis du passer godt på dem. Ofte er der tale om værdifulde og tage sig af dem kan passe din investering og sørge for, at du kan bære og værdsætte det i mange år. Her er måder,mulberry outlet, så du kan tage sig af dem, så de vil vare.
Du er nødt til at tage din læderjakker til et renere to gange om året. Generelt skal du tage dem i efter sæsonen er gjort for at fjerne snavs fra at bære det hele vinteren. Du skal også tage det i før sæsonen starter vil opfriske dem op og tage støv og snavs fra lageret ud af dem. Sørg for, at du vælger en tør renere,billige nike free, der har erfaring med dette stof, så du vil være sikker på, de vil ikke ødelægge det og vil være i stand til at rense det professionelt.
Kig over dem mindst en gang om ugen, når de bliver slidt og bemærk eventuelle skader, som de har. Hvis du bemærker nogen, tage dem i at blive repareret straks. Læder jakker slid godt, og problemerne kan medføre sømme og andre dele at svække hvilket vil reducere levetiden af ​​tøjet. Hvis der er nogen salt bygget op på den, skal den fjernes med en fugtig klud og lad det lufttørre, før sportslige.
Når du ikke sportslige dem, gemme på en polstret bøjle beregnet til denne slags tøj. På grund af vægten, kan andre typer forvrænge stof og sætte dem dårligt. Du ønsker også at betingelse dem en gang om året for at forhindre revner og andre problemer med stress opstår. Dette vil også udsætte materialet smidig og godt ud for en årrække.
Læder jakker er aktuelle og funktionelle. Tag dig tid til at kigge det over mellem professionelle rengøringer, og tage sig tid til at tage sig af dem korrekt, så du vil få mange års brug og nydelse ud af dem. Lidt tid på din side, kan se efter investeringen af ​​dit tøj.
Denne redaktionelle er skrevet af Cole Luca for JLG Leather Ltd, som er af høj kvalitet forhandlere af læder jakker,billige nike free, for mænd og kvinder.
Related articles:
返回列表